Brolægning


Brolægning

 

Brolægning

Søger du en kompetent virksomhed til brolægning, f.eks. i Vamdrup, Kolding eller Fredericia, er vi hos Skovrup’s Byg specialister med stor erfaring, der kan hjælpe dig med dit projekt.
Vi tilbyder flisearbejde og brolægning i forbindelse med indkørsler, terrasser og gangstier.

 

Vi har øje for præcision og detaljer

Skal du have anlagt ny terrasse, kommer vi gerne forbi til en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig. Vi har masser af gode idéer og erfaring at trække på, hvis du mangler inspiration. Vi lytter til dine ønsker og behov og kan levere varen, som du ønsker den. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Effektiv brolægning til private og virksomheder

Vi tilbyder brolægning for kvalitetsbevidste private og erhverv, som ønsker ny belægning af den ene eller anden slags.

Vi er kompetente fagfolk, der udfører vores arbejde effektivt, og med stor præcision. Når det kommer til brolægning, går vi ikke på kompromis med kvaliteten, håndværket eller vores faglige integritet.

Vi hjælper også gerne andelsforeninger og boligforeninger, der skal have lagt fliser, indkørsler og meget andet.

Vi har 12 års erfaring med alle mulige forskelligartede projekter og opgaver, hvorfor du trygt kan komme til os med din forespørgsel. Hos os er godt håndværk en mærkesag, og høj kvalitet og service en selvfølge.

 

Brolægning til konkurrencedygtige priser

Skal vi hjælpe dig med brolægning, tager vi en snak med din om, hvad du kan tænke dig. Vi kan rådgive om valg af fliser og materialer, så du får en løsning, der passer til din grund eller virksomhed. Tag os med på råd fra start, så er du sikker på et flot resultat.

 

Kontakt os gerne

Kontakt os for nærmere aftale på telefon 27 12 82 43 eller skriv til os på skovrupsbyg@gmail.com, så hjælper vi dig i mål.