BrolægningBrolægning

Søger du en kompetent virksomhed til brolægning i Vamdrup, Kolding eller Fredericia, er vi hos Skovrup’s Byg tømrer & anlæg specialister med stor erfaring, der kan hjælpe dig med dit projekt.

Vi tilbyder flisearbejde og brolægning i forbindelse med indkørsler, terrasser og gangstier.

Vi har øje for præcision og detaljer

Skal du have anlagt ny terrasse, kommer vi gerne forbi til en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig. Vi har masser af gode idéer og erfaring at trække på, hvis du mangler inspiration. Vi lytter til dine ønsker og behov og kan levere varen, som du ønsker den. Vi glæder os til at høre fra dig.

12 års erfaring på området

Vi tilbyder brolægning for kvalitetsbevidste private og erhverv, som ønsker ny belægning af den ene eller anden slags.

Vi er kompetente fagfolk, der udfører vores arbejde effektivt, men med stor præcision. Når det kommer til brolægning, går vi ikke på kompromis med kvaliteten, håndværket eller vores faglige integritet.

Vi hjælper også gerne andelsforeninger og boligforeninger, der skal have lagt fliser, indkørsler og meget andet.

Vi har 12 års erfaring med alle mulige forskelligartede projekter og opgaver, hvorfor du trygt kan komme til os med din forespørgsel. Hos os er godt håndværk en mærkesag, og høj kvalitet og service en selvfølge.

Hvad koster brolægning

Vi står altid klar med brolægning til konkurrencedygtige priser og skal vi hjælpe dig med brolægning, tager vi en snak med dig om, hvad du kan tænke dig. Vi kan rådgive om valg af fliser og materialer, så du får en løsning, der passer til din økonomi og ejendom. Tag os med på råd fra start, så er du sikker på et flot resultat.

Kontakt os for nærmere aftale på tlf. 27 12 82 43 eller skriv til os på skovrupsbyg@gmail.com, så hjælper vi dig i mål.